food

Allergenen wetgeving

ontstaan van de kaart

specialiteiten van de grill

leverancier vertelt

Omdat wij erg gedreven met ons vak bezig zijn, verandert de menukaart met regelmaat. dit houdt ons scherp. Zo kunnen wij u laten zien wat er in het seizoen  gebeurd, en verrassen u dan steeds met andere topgerechten. Dit geldt ook voor onze wijnkaart, omdat niet iedere wijn even goed bij een gerecht past en ons bedienend team hier graag mee bezig is. Er komen wekelijks wijnen bij in ons wijnrek. Het zou daarom kunnen dat niet alle wijnen die we in huis hebben op de kaart vermeld staan.

Wij serveren in d’ Ouwe Smisse diverse gerechten. Van luxe broodjes tot een 4 gangen menu op het smidse vuur bereid. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een kopje koffie en de heerlijkste huisgemaakte patisserie.

Seizoensmenu


Salade van de dag

los 7,00

-- - --

warm tussengerecht

los 7,00

-- - --

Vis van dit Seizoen

of

Vlees van ‘t Seizoen

-- - --

Dessert

los 6,50


4 gangen 32,75

3 gangen 27,75

Losse gerechten


Naast het seizoensmenu hebben we

6 hoofdgerechten die los verkrijgbaar zijn


keuze in het hoofdgerecht

los v/a, 18,50

drie Visgerechten van dit Seizoen

een van deze gerechten zit in het menu

en

drie Vlees van ‘t Seizoen

een van deze gerechten zit in het menudeze gerechten kunnen ook in het seizoensmenu tegen een kleine meerprijs

home       agenda       nieuws       menu       reserveren       fotogallery     contact

Van de groenteboer en hoe kan het anders, met een passie voor koken en lekker eten.

Al meer dan 30 jaar een begrip op Schouwen-Duiveland, waar het gaat om mooie biologische producten. En lekker natuurlijk, want het moet smaakvol zijn. Alle producten zijn EKO gecertificeerd.


Heel klein begonnen en uitgegroeid naar een bedrijf met vele aspecten.

Eigen import van biologische olijven, elke zaterdag biologische markt op het erf, samenwerking met collega’s in de regio, kleine, maar goed gevulde groentewinkel en leverancier van De Ouwe Smisse. Wat wil je nog meer. Als je hier gaat eten, proef je de smaak van de natuur en de zorg aan het gewas.


Kortom: Onbezorgd genieten van de beste kwaliteit!


Ad van Oorschot, Groenteboer.

binnen d’Ouwe Smisse werken we volgens ambachtelijke bereidingswijzen en gebruiken in hun keukens alleen goede,  regionale en natuurlijke producten. Hier vallen ook de 14 allergenen onder. 


Onze keuken is een kruisbestuiving van smaken en zo ook allergenen, heeft u een intollerantie op een van de wettelijk vastgestelde allergenen?! dan houden wij daar uiteraard rekening mee.