Menu

Partners

Illimani Koffie

Het begin van Illimani Ik ben Erik Beek en 20 jaar geleden begonnen met het bedrijf Illimani. Een van de beweegreden was dat ik tijdens mijn studie tropische cuiltuurtechniek aan de LUW in Bolivia verbleef voor mijn afstudeervak Irrigatie Weg en Waterbouw.

Hereford van 'de Stolpe'

Wij verkopen vlees van onze Hereford runderen, die vrij rondgrazen in verschillende natuurgebieden rondom Haamstede en Renesse. Wellicht loopt u wel eens ter hoogte van Camping Ginsterveld in Burgh-Haamstede over het betonnen pad richting het strand. Kijkt u om u heen dan ziet u rechts de koeien en kalfjes van De Stolpe. Kijkt u naar links, dan ziet u de stieren.

Wijnhoeve De Kleine Schorre

In 2001 zag Wijnhoeve De Kleine Schorre het Zeeuwse licht. In samenwerking met het gerenommeerde Luxemburgse wijnbedrijf Cep d’Or is een strenge selectie van druiven gemaakt. De keuze van de druivenrassen is gebaseerd op een aantal criteria. Een daarvan is dat de wijnen naadloos aan moeten sluiten op het goede dat Zeeland al sinds jaar en dag te bieden heeft. 

Biologische kwekerij Zuidbos

Biologische kwekerij Zuidbos is een kleinschalig biologisch tuinbouwbedrijf. Op jaarbasis worden er ongeveer 60 tot 70 verschillende gewassen geteeld. Van 2,8 Ha, is 1,5 Ha volle grond groenteteelt en 2000 m² (koude) kas. Gebouwen, weiden, randen en paden nemen de rest van de grond in beslag. Biologische kwekerij Zuidbos is een door Skal erkend EKO-bedrijf.

×
×

Log in