Menu
Ouwe Smisse Events

Ouwe Smisse Events

Earth Hour

Earth Hour

24 maart doet d'Ouwe Smisse het licht uit tijdens het gehele diner voor Earth Hour: Een internationaal evenement dat iedereen oproept om de verlichting en andere elektronische apparatuur voor 1 uur te doven (op 24 maart tussen 20:30 tot 21:30) om energiebesparing te promoten.

Lees meer
Vriendinnendag

Vriendinnendag

17 Maart

Vriendinnen, wie heeft ze niet? Een winkelvriendin, een stapvriendin, een vriendin om uren mee kletsen, een vakantievriendin of een hartsvriendin.

Zoveel vrouwen, zoveel soorten vriendinnen. Eén ding hebben deze vriendinnen gemeen; het samenzijn is leuk! Daar word je blij van! 

Lees meer
the Beggars

the Beggars

Houdt u van Ierse folksongs, dan is het gezelschap "The Beggars" een aanrader!

Covers van o.a. The Dubliners en The Corries doen oude tijden herleven. Zowel luisterliedjes als bekende meezingers staan garant voor een gemoedelijk en gezellig optreden.


Lees meer
JazzCraft

JazzCraft

JazzCraft is een kleine groep enthousiaste (amateur) jazzmuzikanten die vooral nummers uit het standaard jazzrepertoire spelen, uiteenlopend van het American Songbook tot bebop. Maar ook uitstapjes naar Prince en eigen composities behoren tot het repertoire. De bezetting is tenorsax, gitaar, toetsen, bas en drums .

Lees meer
Aanschuiftafel

Aanschuiftafel

26 maart

Gezellig samen lekker eten, dat is het doel van de maandelijkse aanschuiftafelavonden bij d'Ouwe Smisse. Tijdens deze avonden zitten de gasten met elkaar aan een grote tafel.

De aanschuiftafel is een maandelijks terugkerende activiteit in het restaurant. iedereen is welkom.

3 gangenmenu met koffie na. €16,50
aanvang 17.00uur

Lees meer
×
×

Log in